Pillow Pack

cream
STEVIA Sugar free Creamy Candies
cream

STEVIA sugar free CREAMY Candies

Dropsuri fără zahăr cu indulcitaor natural din STEVIA, cu extract de frișcă, pentru un desert savuros și dulce. Ingrediente naturale, alese cu grijă pentru ca gustul să dureze cât mai mult timp și combinate după o rețetă tradițională. A se consuma: când ai nevoie de inspirație.  
mint
STEVIA Sugar free Creamy Mint Candies
mint

STEVIA Sugar free CREAMY MINT Candies

Dropsuri fără zahăr, cu indulcitor natural din STEVIA, din ingrediente de mentă și frișcă combinate într-un gust delicios, care îți va îndulci ziua. A se consuma: la piscină, la echitație, la sfârșitul unui prânz copios.  
STEVIA sugar free cafea
STEVIA Sugar free Coffee Candies
STEVIA sugar free cafea

STEVIA Sugar free COFFEE Candies

Căldura și euforia ecuatoriale se revarsă bomboanele cu gust deosebit de cafea neagră. Un rezervor de energie, din ingrediente naturale, fără zahăr, la îndemâna ta în orice moment. Cu indulcitor natural din STEVIA, cu zero calorii. A se consuma: la birou, în mașină, la o partidă de bowling  
STEVIA sugar free Strawberry Cream Candies
STEVIA Sugar Free Strawberry Cream candies
STEVIA sugar free Strawberry Cream Candies

STEVIA Sugar free STRAWBERRY CREAM Candies

Dropsuri fără zahăr, cu indulcitor natural din STEVIA, dar la fel de savuroase, cu suc concentrat de căpșune și frisca și proprietăți antioxidante. Aroma unică, rezultată din amestecul de ingrediente naturale, îți va bucura toate simțurile: conform unei vechi legendă a indienilor americani, căpșuna este simbol al armoniei în cuplu. A se consuma: atunci când te revezi o persoană dragă, când urmărești un film romantic.